Cestoviny
Značky
Intolerancie

Ryža pochádza z južnej Ázie, kde bola pestovaná už pred mnohými tisícročiami. Ryža parboiled sa nelepí, rýchlejšie sa uvarí a nerozvarí sa. Pomocou pôsobenia vysokotlakovej pary...

Celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len celozrnnej...

Celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z...

BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio...

Cestoviny sú vyrobené len z ryžovej múky v bio kvalite a vody. Sú prirodzene bez lepku, vhodné nielen pre celiatikov. Sú vhodné na prípravu rôznych druhov šalátov i ako...

Špaldové cestoviny v tvare slovenská ryža sú vhodné ako závarka do polievok, príloha, alebo na prípravu rôznych druhov šalátov. Pšenica špaldová je jednou z najstarších...

Jazmínová ryža má nezameniteľnú vôňu, ktorú získava vďaka špecifickej klíme v oblasti pestovania. Táto ryža má svoj pôvod v ázijskej kuchyni a ponúkame ju aj v celozrnnej...

Ryža basmati sa vyznačuje jemnou chuťou, orieškovou arómou. Tmavá varianta ryže si zachováva živiny obsiahnuté v obalovej vrstve. Je vhodná ako príloha, k príprave rizota. Varí...

Užite si cestoviny bez výčitiek. K cestovinám s 30g proteínu pridajte obľúbenú zeleninovú omáčku a máte hotovo. Proteínové cestoviny bez lepku