Suroviny:
230 g tvaroh krémový – polotučný / odtučnený
230 g jogurt biely
3 – 4 PL Agávový sirup https://www.nutrizona.sk/agavovy-sirup-bio-360-ml/
¼ ČL čistá vanilka https://www.nutrizona.sk/vanilka-bourbon-mleta-10g/
1 - 2 PL kakao https://www.nutrizona.sk/bio-cacao-raw-60-g/
Postup:
V miske si zmiešame tvaroh, jogurt, agávový sirup a vanilku.
Hmotu si rozdelíme na dve rovnaké časti. Do jednej časti pridáme kakao a poriadne premiešame.
Pripravíme si poháriky a na oddeľovanie si nachystáme poskladaný alobal do obdĺžnika tak, aby nám vošiel do otvoru .
Alobal vložíme do pohárika, aby bol v polovici a vkladáme hmotu. Na jednu stranu bielu a na druhú stranu tmavú až po vrch. Opatrne vytiahneme alobal. Pohárik uzavrieme a necháme stuhnúť v chladničke.
TIP: Ak si chcete pripraviť ovocný pribináčik, stačí si zohriať mrazené ovocie, pridať agáve sirup a vychladnuté ovocie naliať na dno pohárikov či misiek.
Ak máte chuť na chrumkavého pribináčika, posypte na vrch musli alebo chrumkavé ovocie z produktov Mixit.
Prajeme dobrú chuť.